top of page
Knipsel1.PNG

Installateur DRL & FlowAir

DRL is specialist in Verwarmen Elektrisch & CV als in Custom Made DESIGN RADIATOREN.

FLOWAIR is specialist in het leveren van complete verwarming en ventilatie-oplossingen voor kleine, middelgrote en grote gebouwen.

Luchtgordijnen

Screenshot 2024-06-22 11.56.29.png

ELiS en SLIM luchtgordijnen geproduceerd door FLOWAIR zijn niet alleen apparaten om een effectieve luchtbarrière te creëren tussen het binnen en buitenklimaat. Maar bieden tevens een oplossing tegen kostbare warmteverliezen. Deze apparaten hebben een doordacht ontwerp en zijn gemaakt in samenwerking met industriële ontwerpspecialisten.

Radiatoren

Screenshot 2024-06-22 12.24.48.png

DRL Products is thuis in alle soorten en maten radiatoren, in de RAL- of metaalkleur die u wenst. Van eenvoudig of klassiek tot high end design of industrieel; ons programma vormt het meest complete aanbod van designradiatoren uit de gehele wereld.

Warmteterugwinning

Screenshot 2024-06-22 11.56.46.png

CUBE Rooftop-units in ons aanbod bevatten alle componenten die nodig zijn voor effectieve koeling, verwarming en ventilatie met warmteterugwinning. De compacte en doordachte constructie van de unit maakt het eenvoudig mogelijk om het in een bouwproject te plaatsen en snel te monteren. CUBE Rooftop-units kunnen worden aangesloten op luchtkanalen of met een geluidsdempende dakbasis i.c.m. een diffuser voor een kanaalloze installatie

Luchtverwarmers

Screenshot 2024-06-22 11.56.16.png

FLOWAIR biedt een breed aanbod aan luchtverwarmers voor verschillende toepassingen. De warmteopwekking kan op diverse manieren worden verzorgd. indirect gestookt of 100% elektrische opwekking. De optionele recirculatieunits voorkomen opeenhoping van warme lucht in bovenste zones van de ruimte.

Kanaalloze ventilatie

Screenshot 2024-06-22 11.56.38.png

OXeN is een kanaalloze ventilatie-unit met WTW en naverwarming. Uitgevoerd met een dubbele kruisstroomwisselaar zorgt deze unit voor toevoeging van verse lucht. Een traditioneel kanalensysteem is niet meer nodig en er is directe doorstroming van de verse lucht in de gehele ruimte.

saniplan.PNG

Contacteer ons

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!

bottom of page